logo
 
espa logo gr 300
Greek (GR)English (UK)

On-line Τιμοκατάλογοι προϊόντων & υλικών Ψηφιακής Εκτύπωσης 2015

Αγαπητοί συνεργάτες χονδρικής, σας ενημερώνουμε οτι πλέον μπορείτε να βρίσκετε άμεσα και γρήγορα τις τρέχουσες προσφορές μας, on-line !

Φυσικά φροντίζουμε και σας ενημερώνουμε για τις νέες προσφορές μας, με την αποστολή ενημερωτικών email,

εφ'όσον είσαστε εγγεγραμμένοι στην λίστα παραληπτών των e-newsletter της Dataworks.

( Αμεση εγγραφή των email σας και των χειριστών του Plotter σας, στο newsletter Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ  &  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  [ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ ]

*ΟΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ >>

 Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση & την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας!

  Φυλλάδια Προσφορών Υλικών Εκτύπωσης κ.α. - Υλικά με την καλύτερη σχέση τιμής προς ποιότητα !

   Επιλέξτε το φυλλάδιο προσφορών που θέλετε να δείτε.

Πασχαλινές Προσφορές 2015
Προσφορές σε Υλικά Εκτύπωσης
 
Πασχαλινές Προσφορές 2015
Wallpaper & Canvas Offers
 
Roll up & display stands
από 12,00
 
Τυπώστε οικονομικά με τις νέες προσφορές σε μελάνια Εco Solvent
easter offer p1   easter offer p2   easter offer p3   easter offer p4
     

Εαν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε δωρεάν και τον έντυπο τιμοκατάλογο με όλα τα υλικά εκτύπωσης καθώς και δειγματολόγια, αποστείλατε e-mail με τα πλήρη στοιχεία σας, το εκτυπωτικό που διαθέτετε και τον τύπο μελάνης που χρησιμοποιείτε. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Για τις παραγγελίες σας, καλέστε στο 801.11.22122,  2310566502, 210.2130103 ή αποστείλατε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.